Dieta që mbron nga sëmundjet

Dieta është krijuar në bazë të qëndrimit të ekspertëve, të cilët mendojnë se shumë vështirësi shëndetësore janë rezultat i sistemit parambrojtës imunitiv, transmeton ‘Zëri.info’.

Dieta më e re është plotësisht ndryshe nga të gjitha deri më tani. Nuk keni nevojë të numëroni kaloritë apo në mënyrë drastike të zvogëloni konsumimin e ushqimit, por nuk ka as premtim për humbje sensacionale të kilogramëve të tepërt.

Qëllimi i dietës më të re nuk është humbja e kilogramëve, por parandalimi i sëmundjeve si kanceri, Alzhaimeri dhe sëmundjet e ndryshme të zemrës.

Përveç kësaj, dieta duhet të shërbejë edhe si mjet për zbutjen e dhimbjeve te sëmundjet kronike, siç është artritisi. Dieta është krijuar në bazë të qëndrimit të ekspertëve, të cilët mendojnë se shumë vështirësi shëndetësore janë rezultat i sistemit parambrojtës imunitiv.

Ekspertët thonë se ekziston një ushqim i caktuar, i cili ndihmon në qetësimin e sistemit imun.