BMW po punon në një 1 Series të ri (Foto)

Audi dhe Mercedes duhet të kenë kujdes

Modelin aktual të 1 Series, BMW e shet në Kinë dhe Meksikë, ndërsa nuk ka plane ta dërgojë edhe në shtete tjera, transmeton Telegrafi.

E SPONZORIZUAR

Mirëpo, krahas kësaj gjenerate, pritet ta lansojë edhe një version të ri, që do të ketë format më të vogël, por shkathtësi më të madhe.

Në BMW 1 Series të ri, është aplikuar arkitektura FWD Mini, teksa më parë është aplikuar RWD. Reporterët që merren me makina të reja, e kanë parë këtë makinë teksa testohej, me disa shtresa të kamuflimit.

Megjithëse pjesë e dorezave dhe një katror në kapak ishin të zbuluara, nuk shfaqnin linjat që do t’i ketë.

Me lansimin e BMW 1 Series të ri, Audi dhe Mercedes duhet të kenë kujdes të shtuar, sepse mund të jetë rival i fuqishëm për modelet që ia ka. /Telegrafi/