Black Friday me 35% zbritje në trajnimet Bazat e Kodimit për Programim Fillestar dhe ReactJS

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Tahiri: Mos të ketë presion politik te KPM-ja

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë të mos ketë presion...

Sulmi terrorist në Banjskë, Gjykata ua vazhdon edhe për nga dy muaj paraburgimin tre të dyshuarve

Gjykata Themelore e Prishtinës ua ka zgjatur edhe për dy muaj paraburgimin tre të...

Në pjesën e zhvillimit të teknologjisë, aftësia në kodim qëndron si një aftësi kryesore. Duke njohur rëndësinë e nxitjes së kësaj ekspertize, ne ju njoftojmë me një ofertë ekskluzive me një zbritje prej 35% në dy trajnimet: Bazat e Kodimit për Programim Fillestar dhe ReactJS.

Trajnimi bazë i kodimit për programim trajnimi Bazat e Kodimit për Programim Fillestar shërben si portë për fillestarët që synojnë të futen në botën e programimit. Ky trajnim i udhëzon nxënësit përmes koncepteve themelore të gjuhëve të kodimit, algoritmeve dhe teknikave të zgjidhjes së problemeve. Me një qasje hap pas hapi dhe ushtrime praktike, studentët fitojnë besim në shkrimin e kodit dhe kuptimin e logjikës së tij. Zbritja prej 35% hap një mundësi të pashoqe për të përvetësuar këtë njohuri themelore me një vlerë të jashtëzakonshme.

Trajnimi ynë ReactJS ofron një përvojë gjithëpërfshirëse për studentët e interesuar për të zotëruar këtë librari të JavaScript. Nga ndërtimi i ndërfaqeve të përdoruesve deri te të kuptuarit e arkitekturës së bazuar në komponentë, ky kurs i pajis studentët me aftësitë e nevojshme për të zhvilluar aplikacione dinamike dhe të përgjegjshme në internet.

Pse ta shfrytëzoni këtë mundësi?
1. Përmirësimi i aftësive: Përvetësimi i këtyre trajnimeve mund të rrisë ndjeshëm perspektivat e punës në industrinë e teknologjisë gjithnjë në zgjerim.
2. Udhëzime ekspertësh: Të mësuara nga profesionistë me përvojë, ofrojnë njohuri të vlefshme dhe mentorim t detajshëm për zhvillimin e aftësive.

Nxitoni, pasi kjo ofertë është vetëm për një kohë të kufizuar!

Investimi në edukimin tuaj të kodimit sot krijon skenën për një karrierë premtuese nesër. Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të nisur udhëtimin tuaj të kodimit me një vlerë të paparë!
Hapi rrugën për një të ardhme të dobishme në programim!

SHIKO MË SHUMË

Pacolli: Edhe 20 biznese të reja në Lipjan

Drejtori i Zhvillimit Ekonomik në Komunën e Lipjanit, Valon Pacolli ka bërë të ditur...

Si ndodhi ngjarja në Lipjan, Policia shtënë në ajër

Policia Kosovës ka njoftuar se sot rreth orës 14:00, kemi pranuar informatën për një...

Therrje me thikë në Lipjan

Sipas raportit nga Policia Kosovës është bërë e ditur se viktima mashkull kosovar ishte dërguar...