Bëhen prindër të trinjakëve krejtësisht identik

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Grabitje e armatosur në Llugaxhi

Policia Kosovës ka njoftuar se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se deri sa ishte...

Lëndohet një burrë në Lipjan, u godit me plumb të pushkës ajrore

Një burrë në Lipjan ka pësuar lëndime trupore, pasi i njëjti është goditur nga...
Këta prindër janë befasuar shumë, kur kanë kuptuar se fëmijët e tyre kanë lindur pothuajse të ngjashëm.

Kelli dhe Jason Fenley kanë qenë të shqetësuar me gjendjen financiare, shkaku i tre fëmijëve.

Por, me t’i takuar Owen Michael, Noah Charles, dhe Miles John, ata janë ndjerë sikur kanë “fituar lotarinë gjenetike”.

Kështu, në njëfarë mënyrë ata edhe e kanë fituar, sepse trinjakët identik, janë shumë të rrallë.

Lindjet e trinjakëve identik janë aq të rralla, sa nuk ka statistika konkrete për këtë rast, transmeton Telegrafi.

Sipas hulumtimeve, trinjakët identik lindin një në 60 mijë deri në 200 milion të rasteve.

“Gjithmonë kam dashur të fitoj lotarinë” ka thënë Fenley, i cili pranon se do të ketë vështirësi të rrisë fëmijët, shkaku i kushteve financiare.

“Kësaj radhe ja qëlluam lotarisë gjenetike dhe është e mrekullueshme”. /Telegrafi/

SHIKO MË SHUMË

Keni qarkullim të dobët të gjakut: Me ndihmën e këtyre artikujve do ta rregulloni shumë lehtë!

Duke pasur parasysh që qarkullimi i gjakut ndihmon bartjen e oksigjenit dhe nutrienëve në...

Llojllojshmëria e vitaminave B: Në cilin ushqim më së shumti ka dhe cili është më i rëndësishmi?

Ekzistojnë 8 vitamina të ndryshme në grupin e vitaminave B: tiamina, riboflavina, niacina, thartira...

Zgjidheni problemin e rritjes se thoit në mish te fëmijët

Me një masazh të thjeshtë në shtëpi, mund t’ua lehtësoni vuajtjen në vetëm 7...