Bastise në Shalë, konfiskohen 230 fishek dhe 5 karikator të zbrazet të armës AK-47

Policia Kosovës njofton se në fshatin Shalë të Lipjanit pas një pune operative-hetimore zhvilluar nga policia dhe me vendim të gjyqtarit të procedurës paraprake është bastisë- kontrollua shtëpia e të dyshuarit mashkull K/Shqiptar.

Sipas raportit nga Policia aty janë gjetur dhe konfiskuar; një revole me gaz tipi “Ecol”, tetë ( 8 ) fishek të kalibrit 9 mm, 195 fishek të kalibrit 7.62 mm, 27 fishek të kalibrit 6.5 mm, 5 karikator të zbrazet të armës AK-47.

E SPONZORIZUAR

I dyshuari pas shoqërimit dhe intervistimit në polici me vendimin e prokurorit, lirohet në procedurë të rregullt.