Aehra është një prodhues i ri i automjeteve elektrike me seli në Milano, Itali dhe një staf që përfshin ish-shefin e dizajnit të Lamborghinit, Filippo Perini.

Produkti i parë i kompanisë është një SUV elektrik ultra-premium që duket se ka dyer fluture përpara dhe hapje nga lartë (gullwing) për ato në pjesën mbrapa, transmeton Telegrafi.

Debutimi i plotë i automjetit është në tetor, por këto interpretime ngacmuese janë një mundësi për të parë se çfarë po vjen.

Prezantimet tregojnë një automjet që nuk duket aspak si një SUV tradicional. Hunda është e shkurtër dhe ka kënde poshtë. Një prerje e lakuar zë majën e pjesës së përparme, dhe fenerët janë në skajet e jashtme të kësaj zone. /Telegrafi/