7 Vëllezërit Center paisen me çertifikatë:*ISO 22000, garantuese e kualitetit dhe cilësisë së ushqimit

PUBLIKUAR

7 Vëllezërit Center me pronar Fadil Sopa janë paisur me çertifikatë:*ISO 22000 : 2018* , e cila është garantuese e kualitetit dhe cilësisë së ushqimit.
Sopa ka shkruar se njëkohësisht kompania jonë tani e tutje është e barabartë me çdo kompani tjetër në tregun ndërkombëtar
Ky është sukses i përbashkët me ju, të nderuar klientë. Shërbimi korrekt dhe cilësor mbetet mision i yni. 7 Vëllezërit Center – Lipjan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikull i sponsorizuar!

LAJME TË TJERA

Arrestohen katër persona për dhunë në familje në Ferizaj, Kaçanik, Shtime dhe Shtërpcë

Me datën 08.12.2022, në katër  raste të ndara janë arrestuar katër persona për dhunë...

AGK dënon sulmin ndaj dy gazetarëve në Veri, kërkon siguri

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), ka dënuar sulmin ndaj gazetarëve të Kallxo.com, në...

Messi nuk është duke e marrë në konsiderim kthimin në Barcelonë

Muajve të fundit ka pasur shumë thashetheme që argjentinasi dëshiron të kthehet në Kataloni,...

Gjashtë arsye se përse njerëzit inteligjentë nuk mund të jenë të lumtur

Personat me një nivel të lartë të inteligjencës mund të jenë më të suksesshëm...

SHIKO MË SHUMË

Hello Mgid

AK METAL është kompania profesionale për punimin e dyerve, gilinderave dhe konstruksioneve të tjera nga metali

AK METAL DESING është kompania profesionale për punimin e dyerve, gilinderave dhe konstruksioneve të...

Lipjan, Poliklinika Shpeb Med me aparaturë e teknologjisë së avancuar, SIEMENS dhe PHILIPS

𝗨𝗹𝘁𝗿𝗮𝘇𝗲𝗿𝗶 i brendit të njohur botëror 𝗦𝗶𝗲𝗺𝗲𝗻𝘀, vazhdon të rrisë numrin krahas ultrazërave të...