24h në shërbimin tuaj, Radio Taxi Arioza Lipjan

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Nuk ka kufizim të orarit të punës, java e ardhshme me temperatura që nuk paraqesin rrezik për kategoritë e cenueshme

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se pas konsultimeve me Institutin Kombëtar të...

Kolona 200 metra e pritje deri në 40 minuta, gjendja nëpër pikëkalimet kufitare

Qendra Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka treguar gjendjen nëpër pikëkalimet kufitare, këtë mëngjes. Në...

Radio Taxi Arioza 24 orë tani e tutje në sherbimin e qytetarëve ku do dhe në qdo vend.

Telefono në numrin 045 55 55 32

 

SHIKO MË SHUMË

BARNATORE “EMERGENCY PHARMACY” NË LIPJAN SHPALL KONKURS PËR VENDE PUNE:

Barnatore "Emergency Pharmacy" në Lipjan shpall konkurs për vende pune: Teknik/e të farmacisë ( 2...

Ofertat më e mira i gjeni tek Rent a Car Trimi Lipjan

Ofertat më të mira për vetura me qera i gjeni vetëm tek Rent a...

ORENDI hap konkurs pune

A je marakli dhe të pelqen të punoni me dru? Fabrika Orendi , është vendi...