Vjosa Osmani merr 90% të votave të LDK-së në Lipjan

Në zgjedhjet e 6 tetorit kandidatja e LDK-së, Vjosa Osmani ka marr 90% e votave të LDK-së në Lipjan

LipjaniNews ka mësuar jo zyrtarisht se Vjosa Osmani ka marr më shumë se 8742 vota vetëm në Lipjan dhe se ky numër mund të jetë edhe më i lartë.

E SPONZORIZUAR

Kujtojmë LDK-Lipjan është partia e parë me 10365 vota duke lënë mbrapa PDK-në dhe LVV.