Vjedhje e rëndë në Lipjan

 Vjedhje e rëndë në Lipjan

Foto: Ilustrim

Një vjedhje e rëndë ka nodhur në Lipjan dje në ora 07:42 siq njofton Policia Kosovës.

“Rr. Lidhja e Prizrenit, Lipjan 29.09.2020 – 07:42. Viktima mashkull  kosovar  ka raportuar se gjatë natës nga persona të panjohur i është thyer lokali i tij dhe nga lokali i janë vjedhur: 17 shtëpiza kompjuter dhe 15 monitor”, thuhet në raport nga Policia Kosovës.

Rasti është duke u trajtuar nga policia.

/LipjaniNews/

LipjaniNews.com