Vendet që do mbesin pa rrymë nesër deri në 9 orë

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Gati 3 vjet qeverisje, Kurti u tregon mërgimtarëve në Berlin çfarë ka bërë si Kryeministër

Lëvizja Vetëvendosje njofton se kryeministri Albin Kurti i shoqëruar me zyrtarë të qeverisë, ka...

Tri punët më të mira për njerëzit në depresion

Është vërtetuar shkencërisht se zgjedhja e duhur e punës ka një efekt pozitiv në...

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, nesër dhe pasnesër në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. 

17.10.2022

Ferizaj

1.

NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kaçaniku i Vjetër me (kodi: 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me te reja, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Petrova (kodi: 41046002) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe Sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë); fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Reçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Sllovia (kodi: 41000003) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10[kV] Artanë do të ndërprehet:

LP 10[kV] Bunjakët (kodi: 60024002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bunjak (një pjesë) dhe Marevc,Miniera

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

TR 1 (J05) dhe TR 2 (J10) me kod: 620000 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë), Rrugët: Adem Jashari, Agim Ramadani (një pjesë), Basri Canolli, Fehmi Agani, Iliria (një pjesë), Ismajl Qemajli, Konferenca e Rambujesë (një pjesë), Nëna Terezë, Ramadan Kastrati, Selver Kryeziu (një pjesë), Skënderbeu, Car Llazar (një pjesë), Emin Kryeziu (një pjesë), Haki Efendi Sermaxhaj, Kamenicë, Metush Krasniqi (një pjesë), Muharrem Fejza (një pjesë), Mulla Idriz Gjilani (një pjesë), Qendër, Qendra Tregtare, Sahit Baliq, Vuk Karaxhiq (një pjesë), Xhelal Sopi (një pjesë); fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc, erivojcë (një pjesë) dhe Ruboc, Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec, Kololec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë), Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë), Dajkoc, Muçivërc, Rogaçicë dhe Shipashnicë e Poshtme (një pjesë), Hodonc, Karaçevë e Poshtme, Karaçevë e Epërme, Katushnicë (një pjesë) dhe Rogaçicë, Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc, Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë), Domoroc, Koretin, Kormjan i Poshtëm dhe Kormnjan i Epërm.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Koshtova (kodi: 70000005) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kalimi i përçuesve në shtyllat e betonit.

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10(kV) Zhupa (kodi: 31000026 ) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga NS 35/10[kV] Dragash do të ndërprehet:

LP 10(kV) Bellobradi (kodi: 30036008) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10[kV] Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Keqekollë – Hajkobillë (kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:

LP 10(kV) Livadica (kodi:14000011) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Dragobili (kodi: 82082006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në Kravasar.

Pejë

1.

Nga NS 35/10[kV] Gurakoc do të ndërprehet:

LP 10kV Gurakoci ( kodi: 50052002) prej orës 10:00 deri ora 15:00

Vendet: fshati Gurakoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

17.10.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Carralluka (kodi: 82082001) në dy termine nga ora 09:00 deri 10:00 dhe nga ora 16:00 deri 18:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV CARALLUKA I (kodi: 82082001003) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/0.4 kV CARALLUKA IV1 (kodi: 82082001004) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/0.4 kV CARALLUKË VII KOM.(IMER KRASNIQI) (kodi: 82082001025) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Carallukë dhe një pjese e fshatit Vërmicë.

Arsyeja: Projekte inventive, shtrirje e përçuesve dhe montimi i izolatorëve.

4.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet dalja 10 kV Cermjani në stabiliment dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Cermjan kulla (kodi: 80080012323) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Cermjan 2 Shala (kodi: 80080012324) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Cermjan 3 Lumaj-Kidaj (kodi: 80080012325) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Cermjan 4 Avdija-Xhekaj (kodi: 80080012326) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Cermjan 5 Hasi-Plava (kodi: 80080012327) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Meqe (kodi: 80080012329) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Cermjan –Hoxha (kodi: 80080012501) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Meqe 1 (kodi: 80080012503) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Meqe, Cermjan.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e përçuesit të ri, vendosja e konzollave dhe lidhja e linjës së re të tensionit të mesëm në kuadër te LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

17.10.2022

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV Deçani (kodi: 53000003) nga ora 11:00 deri 17:00

Vendet: rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe Uçk-së (një pjesë). Fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë).

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja10(kV) QMI (kodi: 41000011) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh, Hospital Kosova, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë (një pjesë- nga ura e Lipjanit përgjatë rrugës (Zonës industriale) deri tek rrethi I Marigonës dhe fshati Suhadoll (një pjesë), (një pjesë) e lagjes Marigona…

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Nga Dalja 10(kV) QMI ,

Po ashtu pa tension mbesin edhe këto NS 10/0.4[kV] prej orës 10:00 deri 15:00

NS 10/04(kV)Rezidenca Marigona 1 (kodi: 10000001110)
NS 10/04(kV)L. Marigona sh.p.k.Erolld Belegu (kodi: 10000001139)
NS 10/04(kV)Rasim Mrlaku”Marigona Rezidenc” (kodi: 10000001158)
Vendet: Rezidenca Marigona 1,L. Marigona sh.p.k.Erolld Belegu dhe Rasim Mrlaku”Marigona Rezidencë”.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Therandë do të ndërprehet:

LP 10kV Gelanca (kodi: 32000021) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshati Gelancë, bizneset si dhe shtëpitë përgjatë rr. Topliqan – Gelancë, një pjese e fshatit përgjatë rr. Topliqan Leshan.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

18.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10(20)10[kV] Kaçanik do të ndërprehet:

LP-si 10[kV] Bobi (kodi: 40043002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me te reja, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP-si 10[kV] Runiku (kodi: 74000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bajë, Çiatk, Qubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runikë, Runikë- Lagjja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamija, Suhogrll dhe Vitak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i ndarësve në trafo-shtylla.

2.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (kodi: 73000009) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli (një pjesë; fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme. Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP-si 10[kV] Levisha (kodi: 31000012) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu; fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP-si 10(kV) Sharri II (kodi 30036003) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Koliq do të ndërprehet:

LP 10[kV] Koliqi (kodi: 14016002 ) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja – LP 10[kV] J34 Qagllavica 3 (kodi: 19000034) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica,Banesat Marigona2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, Afër Panorama, Furra Kobake, Internation Helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta, Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet ana 10kV e:

TR 1 (J11) dhe TR 2 (J14) me kod: 820000 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 495 Dëshmorët e Pashtrikut, 496 Mexhit Mustafa, 503 Skënder Rexhepi, 504 Eshrafedin Kastrati, 505 Sadedin Hajda, 506 Milaim Krasniqi, 508 Xhafer e Samir Nurkasa, 509 Gëzim Mullaabazi, 510 Bujar Thaqi, 511 Migjeni, 512 Ali Sokoli, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezërit Haradinaj, 518 Ilmi Morina, 524 Kuvendi i Lezhës, 525 Kuvendi i Manastirit, 532 Bekim Isma, 536 Mic Sokoli, Feim e Bedrush Gashi, 538 Milaim Morina, 539 Haxhi Zeka, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 543 Dalip Behra, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi dhe 548 Mark Sopjani, 409 Sylejman Vokshi, 488 Mizair Isma, 491 Vëllezrit Frashëri, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 494 Bekim Sylka, 496 Mexhit Mustafa, 497 Shkelzen Krasniqi, 500 28 Nëntori, 502 Sylejman Vokshi, 510 Bujar Thaqi, 512 Ali Sokoli, 513 Sheh Hilmi Maliqi, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezërit Frashëri, 525 Kuvendi i Manastirit, 526 Rifat Dina, 527 Sabit Shabandula, 528 Fitim e Enver Duraku, 529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, 530 Agim Kelmendi, 531 Selim Berisha, 532 Bekim Isma, 533 Sakip Bellaga, 534 Viktimat e Korrikut, 535 Prof.Hamdi Berisha, 540 Jeton e Besim Kabashi, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi, 546 Fahredin Hoxha, 547 Tafil Zyberi, 548 Mark Sopjani, 554 Viljam Voker, 555 Shkelzen Zllanoga, 557 Bedri Berisha, 558 Jahë Hoti, 608 Hamdi Berisha dhe Luftëtari,494 Bekim Sylka, 495 Dëshmorët e Pashtrikut, 496 Mexhit Mustafa, 499 Mustafë Ibishi, 500 28 Nëntori, 501 Xhevat Kasapi, 502 Sylejmon Vokshi,508 Shotë Galica, 508 Xhafer e Samir Nurkasa, 510 Bujar Thaqi, Sheh Hilmi Maliqi, 516 Vëllezërit Haradinaj, 517 Afrim Bajraktari, 519 Kullat Binjake, 520 Halit Thaqi, 521 Viktimat e Marsit, 532 Bekim Isma, 559 Isuf Berisha dhe M.Krasniqi, 488 Mizair Isma, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 491 Vëllezërit Frashëri, 494 Bekim Sylka, 495 Dëshmorët e Pashtrikut, 496 Mexhit Mustafa, 498 Xhevat e Alajdin Elshani, 500 28 Nëntori, 513 Sheh Hilmi Maliqi, 514 Bajram Veliu, 515 Islam Krasniqi, 516 Vëllezrit Haradinaj, 520 Halil Thaqi, 521 Viktimat e Marsit, 522 Jahja Danuza, 523 Halil Hamza, 524 Kuvendi i Lezhës, 528 Fitim e Enver Duraku dhe 557 Bedri Berisha, 19 konsumatorë komercial – Rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 491 Vëllezrit Frashëri, 493 Hasan Prishtina, 502 Sylejman Vokssi (2 konsumatorë), 539 Haxhi Zeka, 547 Tafil Zyberi, 551 Edit Durham, 557 Bekim Sylka (1 konsumator) dhe fshati Zatriq (8 konsumatorë).

Fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriç.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

Pejë

1.

NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Barani (kodi: 53000002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga NS 35/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Jagoda (kodi:52000105) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe (një pjesë), Lutogllavë, Rudicë (një pjesë), Stupë dhe Trestenik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

18.10.2022

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

TS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Qytet e fshatra (kodi: 73000003) nga ora 09:00 deri 17:30

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve, shkarkuesve dhe izolatorëve në trafostacionin ekzistues

SHIKO MË SHUMË

Gati 3 vjet qeverisje, Kurti u tregon mërgimtarëve në Berlin çfarë ka bërë si Kryeministër

Lëvizja Vetëvendosje njofton se kryeministri Albin Kurti i shoqëruar me zyrtarë të qeverisë, ka...

Vdes një polic në vendin e tij të punës në Jarinje

Një polic ka vdekur në vendin e tij të punës. Rasti ka ndodhur në pikën...

Sulmoi fizikisht një person, policia ia konfiskon armën të dyshuarit në Skenderaj

Një armë zjarri është konfiskuar sot në Skenderaj. Siç njofton policia, arma është konfiskuar pas...