Të gjitha fotot seksi të Gentës të realizuara javën e fundit

 Të gjitha fotot seksi të Gentës të realizuara javën e fundit

Genta Ismajli është si një arushë e fjetur. Ajo pauzon për disa muaj dhe vetëm kthehet

I tillë mund të konsiderohet edhe rikthimi i saj gjatë këtij muaji.

Këngëtarja, e cila nuk ishte shumë aktive gjatë këtij viti, ka vendosur që të bëj një rikthim interesant në stinën e vjeshtës.

Fillimisht ajo është duke postuar vetëm fotografi, të cilat i ka realizuar te fotografi Norik Uka dhe sigurisht se deri në fund të këtij viti ajo do të sjell ndonjë risi edhe në muzikë.

Ndryshe këngëtarja është parë edhe në Turqi para realizimit të këtij fotosesioni, madje në një moment ajo kishte të shtruar një darkë tepër luksoze. /GazetaExpress/

TË TJERA...