Tayna në Amerikë, ia me kë takohet

Reperja Tayna ka zgjedhur Amerikën të pushojë pas verës

Tayna pas një sezoni shumë të suksesshëm në Kosovë dhe Shqipëri ku pati shumë koncerte dhe paraqitje, tashmë ka zgjedhur që të pushojë.

E SPONZORIZUAR

Reperja kosovare është në Amerikë ku pos pushimit ka gjetur të takojë edhe kosovare që kanë vazhduar karrierën e tyre si modele dhe fytyra të reklamave të ndryshme.

Ajo është Vildane Zeneli ku Tayna ka treguar se po kalon si më se miri me fotomodelen kosovare.