Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc sot do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS nëpërmjet një komunikate për media njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa qytete të Kosovës, përcjell lajmi.net.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

E SPONZORIZUAR

08.10.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërpritet:

Dalja 10kV Sllovia (kodi: 41000003) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përҫuesve.