Shtyhet afati për licencimin e qendrave rinore publike në Lipjan

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Grabitje e armatosur në Llugaxhi

Policia Kosovës ka njoftuar se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se deri sa ishte...

Lëndohet një burrë në Lipjan, u godit me plumb të pushkës ajrore

Një burrë në Lipjan ka pësuar lëndime trupore, pasi i njëjti është goditur nga...
download
“Komuna e Lipjanit, përkatësisht, Drejtorati për Kulturë, Rini dhe Sport, me datën 18.06.2014, ka shpallur konkurs për licencimin e qendrave rinore publike në Lipjan, afati për konkurrim ka qenë 15 ditë nga dita e shpalljes.
Me qellim që Organizatat Rinore të kenë hapësirë më të madhe për të aplikuar, Komuna e Lipjanit bënë vazhdimin e aplikimit deri me datën 23.07.2014.” thuhet në njoftimin e Komunës.
Më poshtë mund ta shihni Vendimin të nxierr nga Drejtori për Kulturë, Rini dhe Sport, Basri Hashani.

adadadasd

SHIKO MË SHUMË

Grabitje e armatosur në Llugaxhi

Policia Kosovës ka njoftuar se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se deri sa ishte...

Lëndohet një burrë në Lipjan, u godit me plumb të pushkës ajrore

Një burrë në Lipjan ka pësuar lëndime trupore, pasi i njëjti është goditur nga...

Vendosen 35 kamera të sigurisë në fshatin Magurë

Kryetari i Komunës së Lipjanit z. Imri Ahmeti, theksoi rëndësinë e këtij projekti për...