Rrëfimi për masakrat në komunën e Lipjanit, rrëfime nga dëshmitarët

 Rrëfimi për masakrat në komunën e Lipjanit, rrëfime nga dëshmitarët

Seria e dokumentarëve “Në Kërkim”, i realizuar nga Produksioni “Oxygen”, do të vazhdoj çdo të dytën të martë në ora 22:00 në Klan Kosova.

Rrëfimi i cili u transmetua tregon për krimet që janë bërë në prillin e 1999-s në komunën e Lipjanit dhe fshatrat përreth.

Personazh është një nga të mbijetuarit e pushkatimit në fshatin Hallaq i Vogël, flasin edhe dëshmitarët e tjerë, zyrtarë të komunës dhe KMDLNJ./oxygenpress.info

LipjaniNews.com