Punimet në rrjet, KEDS njofton kush mbetet nesër pa energji-elektrike

PUBLIKUAR

Për shkak të punimeve në rrjet, KEDS ka njoftuar se kush do të mbetet nesër pa energji-elektrike.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.
Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bellobrodi (kodi: 30036008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: Fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit.
Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni, evitim rreziku.

19.10.2022
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj
1.
NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Pylltaria (kodi: 40043004) nga ora 10:00 deri 15:00
Vendet: rrugët: 2 Korriku, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe UÇK; fshatrat: Drenogllavë (një pjesë), Dushkaja (një pjesë), Gjurgjedell, Korbliq, Llanishtë dhe Runjevë si dhe një pjesë e Kaçanikut.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të reja, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Gjilan

1.
Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Zhegra (kodi 61066006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (nje pjese), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj dhe Demirët.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) prej ores 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët; afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.
TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Studenqani 2 (Kodi: 32000024) prej orës 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: Reshtani, Peqani i Vogël, Studençani dhe Samadraxha.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.
Nga NS 35/10[kV] Sharri (Dragash) do të ndërprehet:
LP 10[kV] Rapqa (kodi: 30036009) nga ora 09:00 deri 16:00
Vendet: Fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.
Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Vendet: fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.
Arsyeja: Zhvendosja e shtyllës metalike, evitim rreziku.

5.
NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:
LP 10kV Sharri 1 (Kodi: 30036005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanta Mjeksisë Familjate, Gjykata, Zjarrfikësat; afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.
NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:
LP 10kV Sharban (kodi: 14016003) prej orës 10:00 – 15:00
Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.
TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:
Dalja 10 KV Poklek i ri (kodi: 16100007) prej orës 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: Poklek i ri, Korretica e ulet, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.
TS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Raqe Moglica (kodi: 81000117) prej ores 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Lagjja Brekoc; rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i shtyllës në Brekoc.

Pejë

1.
Nga NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:
Dalja LP 10kV Dobrusha (kodi 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve dhe izolatorëve.

Mitrovicë

1.
Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ibër-Lepenci (kodi 70000012) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Ibri, Zjarrefikësit,TS Kulle Shipol,QTA Qendra per Aftësimin Profesional,Mulliri,Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

19.10.2022
Punime në projekte investive

Gjakovë

1.
NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Carralluka (Kodi: 82082001)nga ora 09:00 deri 10:00 nga ora 16:00 deri 18:00
Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.
NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehen:
TS 10/0.4 kV Drenovci 5 (Kodi: 82082001006) nga ora 09:00 deri 18:00
TS 10/0.4 kV Vërmica 1 (Kodi: 82082001007) nga ora 09:00 deri 18:00
TS 10/0.4 kV Vërmica 2 (Kodi: 82082001008) nga ora 09:00 deri 18:00
Vendet: Një pjesë e fshatit Drenovc dhe një pjesë e fshatit Vërmicë.
Arsyeja: Projekte investive, shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve.

3.
NS 35/10[kV] Gjakovë I do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Cermjani në SSH Cërmjan nga ora 08:00 deri 17:00
NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension:
NS 10/0.4[kV] Zhabel-2 (Kodi:80080012034)
NS 10/0.4[kV] IPKO (Kodi:80080012036)
NS 10/0.4[kV] Rashkoc 2 (Kodi:80080012038)
NS 10/0.4[kV] Grgoci 1 (Kodi:80080012308)
NS 10/0.4[kV] Gergoci 2 (Kodi:80080012309)
NS 10/0.4[kV] Zhabel plak (Kodi:80080012310)
NS 10/0.4[kV] Zhabel-1 (Kodi:80080012311)
NS 10/0.4[kV] Bardhaniq (Kodi:80080012313)
NS 10/0.4[kV] Bare e Madhe (Kodi:80080012314)
NS 10/0.4[kV] Shqiponjë 1 (Kodi:80080012315)
NS 10/0.4[kV] Shqiponjë 2 (Kodi:80080012316)
NS 10/0.4[kV] Krelan 1 (Kodi:80080012317)
NS 10/0.4[kV] Krelan 2 (Kodi:80080012318)
NS 10/0.4[kV] Krelan 3 (Kodi:80080012319)
NS 10/0.4[kV] Krelan 4 (Kodi:80080012504)
Vendet: Zhabel, Rashkoc, Gërgoc, Bardhaniq, Bare e Madhe, Shqiponjë dhe Krelan.
Arsyeja: Projekte investive, punime në projekte investive Lot 11 Gjakove Feeder 2.

Prishtinë

1.
TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J35 Veterniku 2 (kodi: 19000035) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Vendet: Veterniku, Valoni Petrol, Banesat, rruga përgjatë Magjistrales Prishtine – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com dhe Pezho.
Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

19.10.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.
Nga NS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Dheu i Bardhë (Kodi: 60062013) nga ora 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Lagjja Dheu i Bardhë, rr. Reshat Ymeri, Elevia Qelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

1.
TS 35/10kV Ferizaj III
Nga dalja 10 kV Ylli 1 do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TS Rubin Invest (kodi: 40042015184) prej orës 09:30 deri në ora 15:30
Vendet: TS Rubin-Invest (te TS Sejda).
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prishtinë

1.
Nga NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10kV kV Podujeva 4 (kodi: 14000004 ) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Vendet: Rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, pjesa afër Hotelit Besiana.
Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.
Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
LP 10kV Grand Store (kodi: 19000030) nga ora 09:30 deri në ora 10:00
Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NICI-Veterniku, Lagjja,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje – bashkë, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik-Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4.
Arsyeja: Për kryerjen e vërejtjes shtesë “vendosja e mbajtëseve të kabllove 10 kV”, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakovë

1.
Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nertili (Kodi: 81084033) prej orës 06:00 deri ne ora 09:00
Vendet: Qendra tregtare Nertili, rr. UÇK, rr. Tirana, dhe rr.Wesley Clark.
Arsyeja: Lidhja e gjeneratorit të ri dhe shtimi i një kaldaje elektrike.

LAJME TË TJERA

“Isha para spitalit duke prit”, deputeti Rashit Qalaj në një rrëfim të rrallë për jetën private

Deputeti, Rashit Qalaj, ka rrëfyer dy momentet më të lumtura dhe ato më tē...

Melisa Lleshi: Dua ta adoptojë një fëmijë, ndoshta vitin tjetër

Melisa Lleshi është banorja më e re e Big Brother VIP Kosova. Reklama Ajo i është...

E konfirmuar: Ndërron jetë i dyshuari për plagosjen e dy grave në Fushë Kosovë

Ka ndërruar jetë Sabit Islami, i dyshuari për plagosjen e dy grave sot në...

Uzuni fantastik, shënon dy gola për Granadan

Granada ka shënuar fitore ndaj Andorras në kuadër të La Liga 2. Futbollisti shqitar, Myrto...

SHIKO MË SHUMË

“Isha para spitalit duke prit”, deputeti Rashit Qalaj në një rrëfim të rrallë për jetën private

Deputeti, Rashit Qalaj, ka rrëfyer dy momentet më të lumtura dhe ato më tē...

E konfirmuar: Ndërron jetë i dyshuari për plagosjen e dy grave në Fushë Kosovë

Ka ndërruar jetë Sabit Islami, i dyshuari për plagosjen e dy grave sot në...

Osmani uron presidentin e ri çek: Mezi pres të punojmë së bashku

Presidentja Vjosa Osmani ka uruar homologun e saj të ri çek, Petr Pavel, i...