Për ditë të Pavarësisë në Lipjan diskutohet për rolin i të rinjëve në shtetëndërtimin e Kosovës

Në kuadër të festës së 17 shkurtit, ditës së Pavarësisë së Kosovës sot është mbajtur tryezë më të rinjtë e Komunës së Lipjanit, me temen “Roli i të rinjëve në shtetëndërtimin e Kosovës”, njofton komuna.

Nënkryetari Komunës, Fauz Xhemajli së bashku me Kryesuesin e Kuvendit Daut Azemi, Drejtoresha e Kulturës Rinisë dhe Sportit Anila Reçica – Llugiqi dhe përfaqësues të OJQ-ve, u janë përgjigjur pyetjeve të ngritura nga të rinjët, njofton komuma.

Gjatë këtij takimi përfaqësues nga Komuna e Lipjanit vlersuan lartë ndikimin e të rinjëve në vendim marrje, duke thënë se Komuna e Lipjanit është e përkushtuar që ti përmbush të gjitha nevojat dhe kërkesat që adresohen në Komunë e që janë në dobi për të rinjët.

Image may contain: 3 people, people sitting, table, suit and indoor
Image may contain: 3 people, people standing, suit, shoes and indoor
Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 3 people, people sitting, people standing and indoor
+5