Pas termetit në Shqipëri, Komuna e Lipjanit formon komision, strehohen 3 familje

Qëllimi i këtij komisioni është koordinimi, regjistrimi dhe mbikëqyrja e çdo personi apo familje të cilët vijnë për tu strehuar në territorin e Lipjanit, njofton Komuna.

Ndërsa deri më tani janë vendosur 3 familje, po ashtu komisioni po evidenton shtëpitë apo banesat të cilat kanë ofruar qytetarët për strehim.

Ky komision gjatë ditës së sotme ka vizituar disa nga familjet e strehuara për ti ofruar mbështetje, thuhet në njoftimin e Komunës së Lipjanit.

Qytetarët e interesuar për më shumë informata rreth situatës mund të thërrasin në 044 686 792

Image may contain: night