Oriola Marashi, e inatosur me Francën që nuk dha donacion për Shqipërinë

Modelja shqiptare, Oriola Marashi ka shpërndarë një foto, ku flet për ndihmën që i dhanë Shqipërisë pas tërmetit të 26 nëntorit.

Oriola shkroi disa të dhëna për Francën dhe Shqipërinë, shkruan Indeksonline.

E SPONZORIZUAR

Oriola tha se Franca edhe pse pati shumë të vdekur, nuk dha asnjë donacion, ndërsa Shqipëria për Notre Dame dha 100.000 euro, edhe pse nuk pat të vdekur asnjë.