Nora i çmendi meshkujt mbrëmë në diskotekë me këto lëvizje

Nora Istrefi po vazhdon me paraqitjet e saj plot stil dhe tejet tërheqëse.

Ajo gjatë kësaj kohë është shumë e angazhuar në mbrëmje e në koncerte të ndryshme

E SPONZORIZUAR

Në secilën ndeje ajo zgjedh të duket unike në veshje, ashtu edhe në frizurë e në grim.

Ajo mbrëmë ka përformuar në një diskotekë, ku më vallëzimin e saj ka ‘çmendur’ meshkujt.

Vallëzimin joshës të Norës mund ta shihni në videon më poshtë.