Një muaj paraburgim ndaj kadetit policor për dhunim në tentativë

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Nuk ka kufizim të orarit të punës, java e ardhshme me temperatura që nuk paraqesin rrezik për kategoritë e cenueshme

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se pas konsultimeve me Institutin Kombëtar të...

Kolona 200 metra e pritje deri në 40 minuta, gjendja nëpër pikëkalimet kufitare

Qendra Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka treguar gjendjen nëpër pikëkalimet kufitare, këtë mëngjes. Në...

Gjykata Themelore në Prishtinë ka vendosur në çështjen penale kundër të pandehurit O.L, për shkak të veprës penale “dhunim në tentativë”.

Në njoftimin e lëshuar thuhet se të pandehurit O.L. i është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej një (1) muaji.

“Gjykata vlerësoj se caktimin e masës së paraburgimit e arsyeton fakti se nëse i  pandehuri gjendet në liri, ekzistojnë rrethana që tregojnë rrezikun se do të pengoj rrjedhën e procedurës penale, duke ndikuar tek e dëmtuara dhe dëshmitarët në këtë procedurë penale, andaj masa e paraburgimit është e vetmja masë për rrjedhën e pa penguar të procedurës në këtë çështje penale”, thuhet në njoftim. /Klankosova.tv

SHIKO MË SHUMË

Lindin trenjakë në një familje në Lipjan, kryetari shpërblen prindërit me 1500 euro

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka ndarë një subvencion prej 1500€ për babanë...

Një grua gjendet e vdekur në banesën e saj në Lipjan, policia nis hetimet

Një grua është gjetur pa shenja jete në banesën e saj në Lipjan. Sipas raportit...

Kryetari Ahmeti me vendim: Zgjatet orari i punës subjekteve të biznesit përkatësisht shërbimet e gastronomisë

Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti, ka marrë Vendim për zgjatjen e orarit të punës...