Nëna dhe e bija shtyhen me të pasmet

Jen është shumë e pasionuar pas fitnesit dhe kalon një pjesë të madhe të kohës në palestër.

Momentet nga stërvitja e përditshme, 26-vjeçarja seksi i ndan edhe me fansat e shumtë. Forca për të vijuar me stërvitjen është nëna e saj 51-vjeçare.

E SPONZORIZUAR

Nuk dallohet qartë në fotot e publikuara nëse është nëna, motra apo një shoqe, pasi ajo gëzon forma perfekte.