Në Lipjan gjendët një mjet të dyshuar shpërthyes (granat dore)

 Në Lipjan gjendët një mjet të dyshuar shpërthyes (granat dore)

Foto: Ilustrim

Sipas raportit nga Policia Kosovës bëhet e ditur se dje në rrugën Avdi Kelmendi Lipjan ankuesi mashkull kosovar ka informuar se në afërsi të lumit, kishte hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes (granat dore).

Njësia për deminim i FSK-së dhe e KFOR-it, kanë bërë tërheqjen e mjetit.

/LipjaniNews/

LipjaniNews.com