Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

PUBLIKUAR

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrejt.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

07.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

TS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palaj (kodi: 18024001) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçueseve.

3.

TS 35/10 kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë- Kosova 1 (kodi: 15018006) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente (ndërhyrje në pjesën e sipërme të TS- Kullës).

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime (kodi: 41000013) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te thyera me te reja, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (kodi: 62000014) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me te betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Gjilan 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku I makinave (kodi: 60062011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Abdullah Tahiri, Brigadat e UÇK-së (një pjesë), Bujanovcit (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Halim Aga, Mehmet Akif Ersoy, Marie Shllaku, Reshat Ymeri, Enver Miftari dhe Xhorxh Uashingtoni.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

TS 35/10 kV Gjilan 4 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bregu i Thatë (kodi: 60063011) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Arben Ramadani, Arbëri, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Bajram Llovca, Bedri Pejani (një pjesë), Bregu i Djegur, Elena Gjika (një pjesë), Esat Berisha, e Ferizajit (një pjesë), Gazmend Zajmi, Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Hoxhe Lipovica (një pjesë), Hysen Terpeza, Idriz Seferi (një pjesë), Kumanovës, Mehmetali Behluli (një pjesë), Mustafë Koka, Lidhja e Prizrenit, Skifter Arifi (një pjesë), Xheladin Kurbaliu, Shaip Mustafa (një pjesë), Skifter Arifi (një pjesë) dhe Zabeli i Sahit Agës (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor nga 2×100/1/1A në 2×300/1/1A.

4.

Nga NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

TR1 (J09) – Gjilani 5 me kod: 630000 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV orës 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Rrugët: Agush Haziri (një pjesë), Alban Ajeti (një pjesë), Beqir Musliu, Dardania, Prishtinës, Fuad Dibra (një pjesë), Haki Myderizi (një pjesë), Halim Orana (një pjesë), Hamdi Pogragja (një pjesë), Ibrahim Oruqi (një pjesë), Kastriot Arifi, Qarkore (një pjesë), Limon Staneci, Medllin Ollbrajt, Motrat Qiriazi (një pjesë), Muharrem Aliu (një pjesë), Muharrem Ibrahimi (një pjesë), Nato, Nëna Terezë dhe Vëllezërit Hyseni, gim Ramadani (një pjesë), Arben Isufi (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Bahtir Jahiri, Idriz Seferi, 7 Shtatori (një pjesë), Fadil Jakupi (një pjesë), Ferizajt, Hasan Remniku, Kodra e Dëshmorëve, Lagjëja e Malësisë, Lot Vaka (një pjesë), Murat Kryeziu, Naser Azemi (një pjesë), Nazim Budrika, Pas Kosova-Petrollit (një pjesë), Qarkore (një pjesë), Ramadan Zeka, Ramiz Cërnica, Rizah Poliqka (një pjesë), 15 Qershori, Afrim Gagica, Besim Mazreku (një pjesë), Fadil Jakupi (një pjesë), Hysni Xhemajli (një pjesë), Kodra e Dëshmorëve, Medllin Ollbrajt, Mic Sokoli (një pjesë), Motrat Qiriazi (një pjesë), Nëna Terezë (një pjesë), Nijazi Osmani, Pajazit Ahmeti, Prishtinës, Qarkore (një pjesë), Ramiz Cërnica (një pjesë), Salih Qeku (një pjesë), Shefik Miftari (një pjesë) dhe Vëllezërit Xhakli, 8 Nëntori (një pjesë), Bulevardi i Pavarësisë (një pjesë), Evlia Qelebia, Gursel Sylejmani (një pjesë), Lidhja e Prizrenit (një pjesë), Skënderbeu, 15 Qershori, Abdullah Tahiri (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Halil Alidemaj (një pjesë), Kosovës, Lidhja e Prizrenit (një pjesë), Medllin Ollbrajt, Millan Shuflaj (një pjesë), Moravës (një pjesë), Muharrem Ibrahimi (një pjesë), Prishtinës (një pjesë), Rexhep Dajkovci (një pjesë), Sadullah Brestovci, Shadervani, Skënderbeu dhe Vëllezërit Baftiu (një pjesë), Kadri Halimi (një pjesë), Ali Hadri, Beqir Musliu, Dardania, Gjergj Fishta (një pjesë), Haki Myderizi (një pjesë), Halim Orana, Haqif Tetova, Ibrahim Pacolli, Muharrem Ibrahimi, Ramiz Sadiku (një pjesë), Rexhep Mala, Vëllezërit Frashëri (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla (një pjesë) dhe Zija Shemsiu.

Fshatrat: Bresalc, Gadish, Jabuq (një pjesë), Kishnapolë, Koretishtë, Livoç i Epërm (një pjesë), Mehir (një pjesë), Parallovë, Ponesh, Ponesh i Vogël, Sllakoc i Epërm, Sllakoc i Poshtëm Zhegoc i Epërm, Zhegoc i Ulët dhe Vërbicë e Zhegocit, Livoç i Epërm dhe Pasjak, dhe një pjesë e fshatit Livoç i Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit – nga KOSTT-i dhe KEDS-i.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (kodi: 70000001) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë); fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Terrnafci (kodi: 74000012) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

Peja

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radavci (kodi: 50000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje do të afektohet BRE – HC Radavci me kod 50000004023.

2.

TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (kodi: 54000002) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë), Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati (kodi: 51000007) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek si dhe pjesë e rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardanija 1, 2 dhe 3.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Randobrava (kodi: 30034010) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Randobravë, Retijë dhe Reti e Poshtme.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushe (kodi: 30034005) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi: 80080013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumatorë), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ngritja dhe betonim i shtyllës së betonit të trafostacionit – 5.

07.09.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Stabiliminti 10 kV nga dalja 10[kV] Lumi i Madh – Prugovc nga ora 08:30 deri 17:00

Pa tension do të mbesin:

1. NS 10/0.4[kV] Bregaj-Stanovc (kodi: 15019008095)

2. NS 10/0.4[kV] Cakajt – Stanovc (kodi: 15019008096)

3. NS 10/0.4[kV] te Shaljanët-Stanovc (kodi: 15019008190)

4. NS 10/0.4[kV] Te Muhaxherët (kodi: 15019008079)

5. NS 10/0.4[kV] Stanovc 1-Prekazet (kodi: 15019008080)

6. NS 10/0.4[kV] Te magazine (kodi: 15019008081)

7. NS 10/0.4[kV] Bujaria B.M (kodi: 15019008156)

8. NS 10/0.4[kV] Burimi SH.P.K (kodi: 15019008162)

9. NS 10/0.4kV Hasan Selmani N.P.T.”LOLI” (kodi: 15019008209)

10. NS 10/0.4[kV] Ismail Isa Hajredinaj”ISMAIL HAJREDINAJ”B.I (kodi: 15019008215)

11. NS 10/0.4[kV] DETI COM SH.P. K. Xhevdet Zymeri (kodi: 15019008230)

12. NS 10/0.4[kV] Lumi i Madh-banesat (kodi: 15019008083)

13. NS 10/0.4[kV] Milloshevë- Nici petrol (kodi: 15019008075)

14. NS 10/0.4[kV] Te Sherifi (kodi: 15019008076)

15. NS 10/0.4[kV] Te Bazeni-Halim Thaqi (kodi: 15019008077)

16. NS 10/0.4[kV] Amazona (kodi: 15019008078)

17. NS 10/0.4[kV] Hamdi Aliu Qendrarekreative sportive afariste (kodi: 15019008163)

18. NS 10/0.4[kV] Vehbi Bregaj privat (kodi: 15019008175)

19. NS 10/0.4[kV] “Barileva” Sh.P.K (kodi: 15019008179)

20. NS 10/0.4kV Milloshevë te shkolla (kodi: 15019008224)

21. NS 10/0.4[kV] Grace (kodi: 15019008168)

22. NS NS 10/0.4[kV] Haxhaj-Stanovc (kodi: 15019008093)

23. NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc (kodi: 15019008094)

24. NS 10/0.4[kV] Haxhaj Stanovc e Re ZPRR 2019- (kodi: 15019008232)

25. NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc e reja (kodi: 15019008233)

26. NS 10/0.4[kV] Stanovc-pompa e benzines (kodi: 15019008084)

27. NS 10/0.4[kV] Stanovc 2- Prekazët ZPRR 2015 (kodi: 15019008182)

Vendet: Millosheva- një pjesë, Babimofc, Stanofci i Ulët- një pjesë, Stanovci i Epërm dhe një pjesë e Lumit të Madh dhe fshati Bakshi.

Arsyeja: Projekte investive – ngritja e shtyllave nën tension vendosja e konzollave dhe përçuesit.

1.

NS 220/35/10kV Podujeve do të ndërprehet:

Stabiliminti 10 kV tek Sigurimi Social nga dalja 10[kV] Sillosi nga ora 09:00 deri 16:00

Pa tension do të mbesin:

1. TS 10/0.4[kV] Letonc 3 – e re (kodi: 14000006036)

2. TS 10/0.4[kV] Letonc 1 te shkolla (kodi: 14000006034)

3. TS 10/0.4[kV] Letonc 2 privat (kodi: 14000006035)

4. TS 10/0.4[kV] Letonc Çeshmja ZPRR 2016 (kodi: 14000006267)

Vendet: rr.Hyzri Talla (një pjesë) dhe Letanci.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi dhe montimi i shtyllave në largpërçues.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

LAJME TË TJERA

“Isha para spitalit duke prit”, deputeti Rashit Qalaj në një rrëfim të rrallë për jetën private

Deputeti, Rashit Qalaj, ka rrëfyer dy momentet më të lumtura dhe ato më tē...

Melisa Lleshi: Dua ta adoptojë një fëmijë, ndoshta vitin tjetër

Melisa Lleshi është banorja më e re e Big Brother VIP Kosova. Reklama Ajo i është...

E konfirmuar: Ndërron jetë i dyshuari për plagosjen e dy grave në Fushë Kosovë

Ka ndërruar jetë Sabit Islami, i dyshuari për plagosjen e dy grave sot në...

Uzuni fantastik, shënon dy gola për Granadan

Granada ka shënuar fitore ndaj Andorras në kuadër të La Liga 2. Futbollisti shqitar, Myrto...

SHIKO MË SHUMË

“Isha para spitalit duke prit”, deputeti Rashit Qalaj në një rrëfim të rrallë për jetën private

Deputeti, Rashit Qalaj, ka rrëfyer dy momentet më të lumtura dhe ato më tē...

E konfirmuar: Ndërron jetë i dyshuari për plagosjen e dy grave në Fushë Kosovë

Ka ndërruar jetë Sabit Islami, i dyshuari për plagosjen e dy grave sot në...

Osmani uron presidentin e ri çek: Mezi pres të punojmë së bashku

Presidentja Vjosa Osmani ka uruar homologun e saj të ri çek, Petr Pavel, i...