Muaji i mjaltit bëhet muaj i rilindjes për çiftin kosovar që ishte në Durrës kur ra tërmeti (VIDEO)

Ata që shpëtuan tërmetin do ta kujtojnë të lidhur me plot rrëfime nga më të ndryshmet.

Një dhe shumë i veçantë ka të bëjë me dy të sapomartuar nga Lipjani, që ishin të vendosur në hotel në Durrës për muajin e tyre të mjaltit, njofton Klan Kosova.

Rrëfimin e tyre mund ta mësoni nga kronika e Rina Mujkut.