Miley Cyrus është parë në marrëdhënie intime me Kaitlynn Carter

Është njoftuar se Miley Cyrus u pa “duke kryer marrëdhënie intime” brenda një klubi në Kaliforni të premten me Kaitlynn Carter – jo shumë kohë pasi fotografitë e dy vajzave u publikuan gjatë pushimeve të tyre të fundit, në Itali.

Cyrus, 26 vjeç, dhe Carter, 30 vjeçe, ishin duke duke kaluar një natë të ngrohtë së bashku në Soho House në West Hollywood, njoftoi Page Six, duke cituar një burim i cili pretendoi se ato “nuk mund t’i mbanin duart larg nga njëra-tjetra”

E SPONZORIZUAR

“Ato ishin të fiksuar me njëra-tjetrën”, tha dëshmitari. “Ato po putheshin dhe dilnin kudo. Në banjë, në bar, në mes të dyshemesë. Ato në thelb kishin marrëdhënie seksuale. Nuk ka dyshim se ato janë së bashku”, shtoi ai.