Meda publikon foto intime me gruan

Ata çdo herë janë pjesë e shtypit rozë, sepse njihen si çifti më i lumtur dhe më i dashuruar deri më tani.

Cilësohen të jenë protagonistët kryësorë kudo, sepse zgjojnë kureshtje gjithmonë tek një pjesë e madhe e publikut.

E SPONZORIZUAR

Paraqitja e tyre çdo herë është vlerësuar, për shkak se gjithmonë kanë ditur si të vijnë dhe të prezantohen tek adhuruesit e tyre.