Mbushet sheshi i Lipjanit me qytetarë për festën e Kurban Bajramit

 Mbushet sheshi i Lipjanit me qytetarë për festën e Kurban Bajramit

Institucionet Qeveritare dhe ato fetare në Kosovë ditët e fundit kanë bërë thirrje për qytetarët që të mos bëjnë vizita tek të afërmit e tyre dhe që të ruajnë distancën.

Në Lipjan, sheshi i qytetit është mbushur me plot njerëz, transmeton Indeksonline.

 

 

Numrat e të infektuarve me koronavirus ditët e fundit janë rritur dhe institucionet shëndetësore dhe ato qeveritare po bëjnë thirrje tek qytetarët që të ketë më shumë kudjes./Indeksonline/

TË TJERA...