Mbi 15 fshatra të Lipjanit do të ketë ndërprerje të rrymës

 Mbi 15 fshatra të Lipjanit do të ketë ndërprerje të rrymës

Për shkak të punimeve, KEDS-i ka njoftuar për ndërprerjet e rrymës në disa vende.

NëNS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia  (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë,Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Energjizimi i Trafos së re.

NëNS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjhi  (Kodi: 41000004) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë-Ferizaj.

Arsyeja: Energjizimi i trafos së re.

03.10.2020

Punime nga palët e treta

Në NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta  (Kodi: 41000002) prej orës 14:00 – 16:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribari Vogël, Ribari Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi,Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Dislokimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm.

LipjaniNews.com