Mbahmet program kulturoro-artistik për nder të 17 shkurtit, Ditës së Pavarësisë së Kosovës

Nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti po vazhdojnë aktivitetet kulturoro-artistike për nder të Ditës së Pavarësisë së Kosovës, njofton Komuna.

Në qendrën kulturore “Tahir Sinani” është mbajtur program kulturoro-artistik me këngë e valle të ndryshme me nxënsit e shkollave të qytetit, të organizuar nga Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport.

I pari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti në emër të të gjitha institucioneve ka uruar 17 shkurtin Ditën e Pavarësisë së Kosovës të gjithë qytetarëve.

Image may contain: 13 people, people standing and text
Image may contain: 17 people, crowd
Image may contain: 10 people, text
Image may contain: 11 people, people standing, shoes and indoor