Lipjani brenda javës 126 raste pozitive me Covid-19, një i vdekur

 Lipjani brenda javës 126 raste pozitive me Covid-19, një i vdekur

Drejtoresha Shëndetësisë në Lipjan, Merita Bytyqi ka konfirmuar në Lipjan kishte gjithsej 126 raste pozitive nga 194 të testuar, një i vdekur (73 vjeç) dhe 14 të shëruar!

Po ashtu ajo ka thënë se ka patur edhe staf shëndetësor të infektuar.

Postimi i plotë:

Të nderuar qytetarë,

Si çdo fundjavë po ju njohtoj lidhur me numrin e rasteve pozitive me Covid-19 në Komunën tonë.
Ama sot jam më e shqetësuar se më parë!
Numri I rasteve pozitive me Covid-19 dita ditës po rritet vrullshëm si në Kosovë edhe në rajon e botë!
Edhe në Komunën tonë po I njejti trend… këtë javë cdo ditë patëm numër dyshifror të rasteve të infektuara, sot 17, dje 27 e kështu më radhë.
Kjo javë shënoi gjithsejt 126 raste pozitive nga 194 të testuar, një i vdekur (73 vjeç) dhe 14 të shëruar!
Ndërkohë kemi edhe staf shëndetësor të infektuar!
Që nga fillimi i Pandemisë deri më sot në Komunën tonë, numri I përgjithshëm i rasteve pozitive ka arritur në 680!

Përgjegjësia vazhdon të qëndroj gjithnjë mbi Ne!
Prandaj, ju lutem të kontribojmë bashkë:
#maskë
#distancë
#higjienë personale!

Me respekt,
Dr. Merita
Drejtoreshë e DSHPS-së
Lipjan

LipjaniNews.com