Lipjan, përfshihet nga zjarri një dhomë e një shtëpie të pabanuar

Foto Ilustrim

Në Lipjan, gjatë ditës së djeshme është përfshirë nga zjarri një dhomë e një shtëpie të pabanuar në të cilën kishte pasur një sasi të ushqimit për kafshë.

Shtëpia është pronë e një mashkulli K/Shqiptar.

 

 

Në vendin e ngjarjes kanë dal njësitë policore si dhe ekipi i zjarrfikësve të cilët e kanë shuar zjarrin.

Përveç dëmit material nuk ka pasur të lënduar, ndërsa rasti është nën hetime