Lipjan, KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës në këto vendbanime

 Lipjan, KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës në këto vendbanime

KEDS ka paralajmëruar se nesër në disa vendbanime të Kosovës nuk do të ketë rrymë.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishtë.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10 kV në shtylla të tensionit të mesëm.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 13:00 deri në ora 15:30

Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani, Lagjja Jeta e Re.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

LipjaniNews.com