Kujtim Shala në Lipjan merr 1184 vota, Lumir Abdixhiku 1069 vota, Anton Quni 803 vota

Dy kandidatët për deputet nga radhët e LDK-së, Kujtim Shala dhe Lumir Abdixhiku kanë marrë një numër të konsiderueshmë të votave në Komunën e Lipjanit.

Sipas burimeve të LipjaniNews-it, Kujtim Shala ka marr 1184 vota në Lipjan.

E SPONZORIZUAR

Ndërsa Lumir Abdixhiku në Lipjan ka marr 1069 vota.

Anton Quni ka marr 803 vota në Lipjan.

Kujtojmë LDK-Lipjan është partia e parë me 10365 vota duke lënë mbrapa PDK-në dhe LVV.