Kryetari Imri Ahmeti pret në takim Paul Hickey, Përfaqësues Regjional për Ballkanin përendimor.

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka pritur në takim Paul Hickey, Përfaqësues Regjional për Ballkanin Përendimor.

Kryetari Ahmeti dhe Hickey diskutuan për mobilitetin urban në qytetin e Lipjanit, më veçanarisht për nevojat që ka Komuna e Lipjanit për investime nga Banka Botërore.

I pari i Lipjanit, Imri Ahmeti e falenderoi Përfaqësues Regjional për Ballkanin Përendimor Paul Hickey për vizitën që ka bërë në Lipjan, duke thënë se çdo mbështetje që vjen nga Banka Botërore është e mirëseardhur për qytetarët lipjanas.

Kryetari Ahmeti po ashtu numroi disa nga projekte më të rëndësishme për Komunën e Lipjanit dhe mundësin e investimit në këto projekte, e që Banka Botërore mund të ndihmoj Komunën e Lipjanit për financimin e këtyre projekteve.