Kryetari Imri Ahmeti: Komuna jonë fiton grant në vlerë 400,068 € performancë të mirë

 Kryetari Imri Ahmeti: Komuna jonë fiton grant në vlerë 400,068 € performancë të mirë

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka shkruar se sot në komunikatën e përbashkët të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal dhe Qeverisë Zvicrane, Suedeze dhe Norvegjeze me rastin e ndarjes së së grantit stimulues për performancen e Komunave. Komunës  e Lipjani është shpërblyer me 400,068 €

“Bazuar në punën e mirë dhe përkushtimin e përbashkët Komuna jonë vlerësohet edhe ksaj radhe nder komunat e para në performanë. Ne jemi mirënjohes e falenderues për vlerësimin dhe ndihmen e vazhdueshme që Qeveria Zvirane, Suedeze dhe Norvegjeze po japin për vendin tonë, e në veçanti për Komunen tonë”, ka shkruar Ahmeti

“Jemi mirënjohes edhe për Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal për bashkëpunim të vazhdueshem në avancimin e performancës. Pa dyshim ky vlerësim dhe ky stimulim financiar është obligim për të vazhduar me punë per Lipjanin”, thuhet tutje.

Image may contain: text
No photo description available.
Image may contain: text
No photo description available.

LipjaniNews.com