Kryetari Ahmeti uron Hoxhë Zaim Baftiun për detyrën e re si kryetar i KBI në Lipjan

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame në Lipjan (KBI) ku ka takuar kryetarin e ri të KBI-së, Zaim Baftiu ku ka uruar për detyrën e re si kryetar i KBI-së.
Kryetari Ahmeti edhe njëherë u shpreh i gatshëm për të vazhduar bashkëpunimin mes të dyja institucioneve.
Kryetari i KBI-së në Lipjan, Zaim Baftiu falenderoi Kryetarin Ahmeti për viziten dhe shprehu mirënjohje për Kryetarin Ahmeti për bashkëpunimin dhe mbështetjen e treguar.