Kryetari Ahmeti në teren inspekton punimet në Dobrajë e Magure

Kryetari Imri Ahmeti ka bërë të ditur se po vazhdojnë punimet me dinamikë të shtuar në ndërtimin e stadiumit në Dobrajë të Madhe.

Kryetari Ahmeti po ashtu ka shkruar duke thënë se në Magure po vazhdojnë punimet në shtratin e lumit dhe po finalizohen punimet në stadiumin e Magurës.

E SPONZORIZUAR