“Komunat me Performancën më të mirë”, mbi 400 mijë euro për Komunën e Lipjanit

 “Komunat me Performancën më të mirë”, mbi 400 mijë euro për Komunën e Lipjanit

Komuna e Lipjanit ka fituar mbi 400 mijë euro dhe është rënditur si “Komunat me Performancën më të mirë” në nivel vendi, ka njoftuar Komuna e Lipjanit.

Ky grand është ndar nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal së bashku me Qeveritë Zvicerane, Suedeze dhe Norvegjeze, me rastin e ndarjes së 4,9 milion eurove për “Komunat me Performancën më të mirë”

Image may contain: text

LipjaniNews.com