Komuna e Lipjanit ka pranuar 100 pako ushqimore nga “Matkos Pharm”

Komuna e Lipjanit gjatë ditës së sotme ka pranuar 100 pako ushqimore dhe higjienike nga Kompania farmaceutike Matkos Pharm.

Nënkryetari i Komunës, Fauz Xhemajli ka falenderuar përfaqësuesit e kompanisë për këtë donacion dhe tha se këto pako të pranuara sot, do të shpërndahen për familjet në nevojë gjatë ditëve në vijim.

Image may contain: 5 people, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and shoes