Komuna e Lipjanit i bashkohet fushatës kundër trafikimit me qenie njerëzore

Organizuar nga kordinatorja për të drejtat e njeriut dhe barazi gjinore në Lipjan, në bashkëpunim me Drejtorinë e Arsimit kanë mbajtur aktivitete për të ju bashkuar fushatës kundër trafikimit me qenien njerëzore, njofton Komuna.

Në disa shkolla të Komunës së Lipjanit me profesorët e lëndës Edukata Qytetare janë mbajtur ligjerata për t’i infomuar nxënësit për rreziqet nga trafikimi me njerëz dhe pjesëmarrja aktive e të gjithëve në parandalim dhe luftim të kësaj dukurie.

Image may contain: 6 people, people standing and indoor
Image may contain: 17 people
Image may contain: 2 people, people standing and indoor
Image may contain: 18 people, people smiling, people standing and indoor