Komuna e Lipjanit dhe OJQ VoRAE me marrëveshje për menaxhimin e qendrave mësimore

Nënkryetari i Komunës së Lipjanit, Fauz Xhemajli ka nënshkruar sot një memorandum mirëkuptimi me përfaqësuesin e OJQ Zëri i Romëve, Ashkalive dhe Egjiptianëve (VoRAE), Orhan Butiq, për bashkëpunim rreth transferimit të përgjegjësive të menaxhimit institucional të qendrave mësimore, njofton Komuna.

Kjo marrëveshje tre vjeçare është arritur në përputhje me perpjekjet e vazhdueshme të Komunës së Lipjanit për të përkrahur integrimin e komuniteteve rom dhe ashkali, të përcaktuar në Planin e Veprimit Lokal të komunës së Lipjanit.

Image may contain: 2 people, people sitting
Image may contain: 4 people, indoor