Këto pjesë të Lipjanit do të mbesin pa rrymë

 Këto pjesë të Lipjanit do të mbesin pa rrymë

Sipas njoftimit nga KEDS thuhet  se për shkak të punimeve të planifikuara për nesër në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Në  NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001)  prej orës 13:00-15:30

Vendet: TS Munishi, TS Betoniera Nuredin Puzhani, ETC, TS Fatmir Rizani, Kojskë, Topliqan dhe Rubovc.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

Në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005)  prej orës 13:00-15:30

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja, Cernilla, Bizneset, Batushan, Mirashi  e Surqina.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 18-11-2020

LipjaniNews.com