Këto fshatra të Lipjanit do të mbesin pa rrymë

 Këto fshatra të Lipjanit do të mbesin pa rrymë

Për shkak të punimeve në projekte investuese dhe për shkak të punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Në NS 110/35/10 kV Lipjani  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllovia  (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV.

LipjaniNews.com