Këta janë kandidatët për deputetë që dihen deri tash

Kanë mbetur edhe një ditë kohë, për dorëzimin e listave të kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit.

Megjithatë deri më tani vetëm një parti ka dorëzuar listën për certifikim në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.

E SPONZORIZUAR

Partitë politike janë duke përgatitur listat me kandidatët për deputetë, të cilët synojnë të zënë ulëset në Kuvendin e Kosovës.

Në Lipjan nga emrat që dihen deri më tani janë: LDK (Shkelzen Hajdini, Ilir Tasholli, Vlora Limani Hajnuni) nga LVV (Xhelal Haliti dhe Berat Reçica).

LipjaniNews tani e tutje do të sjellë kronologji të ngjarjeve ditore politike që do të ndodhin në Lipjan.