Këta janë kandidatët për deputet nga Nisma Socialdemokrate në Lipjan

Antari i Nismës Social Demokrate në Lipjan, Manush Shamolli përmes një postimi në facebook ka konfirmuar tre kandidatët për deputet në Parlamentin e Kosovës nga kjo parti janë, Heset Sahiti, Bekim Brestovci dhe Valentina Shala-Bajrami

Postimi plotë:

E SPONZORIZUAR

Kandidatët për Deputet nga dega e Nisma Socialdemokrate Lipjan z. Heset Sahiti, z. Bekim Brestovci dhe znj. Valentina Shala-Bajrami, Urime dhe suksese të përbashkëta!

Fatmir Limaj 🔜 Kryeminister 

Nisma Socialdemokrate 10+

Image may contain: 1 person
Image may contain: Heset Sahiti
Image may contain: 1 person, suit
Image may contain: 2 people, people smiling, closeup