Këta janë kandidatët për deputet nga Komuna e Lipjanit

ZGJEDHJET 2019

Tashmë partitë politike në Lipjan kanë bërë publike emrat e personave të cilët do të garojnë për deputet në zgjedhjet e 6 tetorit.

Nga Komuna e Lipjanit kandidat për deputet janë:

E SPONZORIZUAR

LDK- Shkelzen Hajdini, Ilir Tasholli, Vlora Limani Hajnuni

PDK- Ramë Buja, Selvije Halimi, Fitim Selimi dhe Egzona Bytyqi.

LVV- Xhelal Haliti, Berat Reqica

AAK-PSD: Ramiz Qeriqi, Vehbi Imeri

Nisma: Heset Sahiti, Bekim Brestovci, Valentina Shala-Bajrami