KEDS vazhdon me punime në rrjet, këto pjesë të Lipjanit do të mbesin pa rrymë

 KEDS vazhdon me punime në rrjet, këto pjesë të Lipjanit do të mbesin pa rrymë

KEDS vazhdon punimet në rrjet, nën prentendimin e sigurisë së sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

 

Nga TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 09:30 – 12:00 si dhe 13:00 – 15:30

Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani dhe lagjja Jeta e re.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

LipjaniNews.com