KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës sot dhe nesër

PUBLIKUAR

KEDS ka bërë të ditur se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive nesër dhe pasnesër në disa zona do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

29.09.2022

Prishtinë

1.Nga TS 220/10  kV  Podujeva do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Bajçin-Sogojevët (kodi: 14000014144) prej  11:00 -15:00.

Vendet: Bajçin-Sogojevët.

Arsyeja: Punime në projektin Bajçin-Sogojevët.

30.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.Nga TS 35/10 kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci  (kodi: 10013012) prej orës 10:00-15:00.

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishtë, Betonjerka private Lebanë, objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhevendosja e ndarësit linjor 10 kV.

2.TS 220/35/10 kV Podujeva  do të ndërprehet :

Dalja 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës  09:00 – 14:00.

Reklama

Vendet: Fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.Nga TS 110/10[kV] Vushtria 2 do të ndërprehet:

LP 10(kV) Novolani (kodi: 73000005) prej orës 10:00 -15:00.

Vendet:  Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe paastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Pejë

1.Nga  TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

NS 35/10kV Klina  (kodi 52000) – (J07-Dalja Klina 1 – kodi 5200005) dhe (J09-Dalja Klina 2 – kodi 52000004) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 -15:00.

Vendet: Rrugët: Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Faruk Elezi (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë), një pjesë e Klinës, Klinavc (një pjesë), Lidhja e Prizrenit (një pjesë), Maluzhganë, Mbi Stacion, Qendra Zejtare (një pjesë) dhe një pjesë e rrugës Tirana, Abedin Rexha, Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Ded Gjon Luli (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë),  Isa Boletini (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Maluzhganë (një pjesë), Marie Shllaku (një pjesë), Mehdi Morina (një pjesë), Mujë Krasniqi, Sheshi Mujë Krasniqi, Qendra Zejtare (një pjesë), Skender Rexhepi dhe një pjesë e rrugës Struga, 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Perlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha, Eqrem Qabej (një pjesë), Faruk Elezi (një pjesë), Jusuf Gërvalla (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Mahalla, Shote e Azem Galica (një pjesë), Ulqinit (një pjesë), dhe Zenel Hajdini (një pjesë)

Fshatrat: Bekaje (një pjesë), Binq, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel, Dresnik, Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë, Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë), pjesë e fshatit Tikëvesh, Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm, Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe (një pjesë), Lutogllavë, Rudicë (një pjesë), Stupë dhe Trestenikë, Berkovë, Krushevë e Vogël, Krushevë e Madhe, Pataçan, Radullovc, Ranoc, Rudicë (një pjesë) dhe Zllakuçan.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (kodi 52000002) prej orës 11:00- 15:00.

Vendet: Bekajë (një pjesë), Binç, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

3.TS 35/10 kV  Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Onixi  (kodi: 50052006) prej orës 10:00 -15:00.

Vendet: Fshatrat: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliçan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Gjatë kësaj ndërprerje do të afektohet BRE  – Onixi me kod 50052006045.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,ndërrim i shtyllave, shtërngim i përçuesëve dhe ndërrimi I izolatorëve.

Gjakovë

1.Nga TS 35/10[kV]  Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Malisheva (kodi 82082004) prej orës 10:00 -15:00.

Vendet: Rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, .611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator), Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i ormanit TU në TS 10/04 kV Reforma.

Prizren

1.Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Zhupa  (kodi: 31000026 ) nga ora 10:00-15:00.

Vendet: Fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe ndërrimi i shtyllës së TM.

2.NS 35/10  kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoça e qytetit (kodi: 30035005)  prej orës 09:00-16:00.

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.Në  NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Carraleva (Kodi: 41046004)  prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet:  Një pjesë e Shtimes, Qesta Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejçevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica .

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të reja, ndërrimi i përçuesëve dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci  (kodi: 40042003) prej orës  09:00- 14:00.

Vendet: Rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë),Zef Jubani (një pjesë). Fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastircë, Nerodimë dhe Nerëdimë e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.Nga TS  35/20kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Slivova (kodi: 60024003) prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet:Bostoni,Turiçevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë, Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

30.09.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.Nga TS 35/10[kV]  Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007) prej orës  09:00  – 17:00.

Vendet: Fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll. Rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Projekte investive dhe ndërrimi i trafos dhe izolatorëve në TS-a.

30.09.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.TS 110/35/10  kV  Prishtina 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Energoinvest   (Kodi:10000003) prej orës 09:00- 16:45.

Vendet: Ardarea, Meridiani, Migros, Energoinvesti,Step-Ag, TS A.Dervisholli, TS Shpend Shala, Eulex, EPC

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas ZT.

2.Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.7 PR 2 – PR 7 (kodi: 11000078) në dy termine, nga 09:00 deri 09:10 dhe nga ora 12:50 deri 13:00.

Vendet: Një pjesë e Rr. Enver Maloku, një pjesë e Rr. Muharrem Fejza, një  pjesë e Rr. Shaqir Igrishta.

Arsyeja: Perkrijimi i kushteve të punës pa tension, dhe manipulimi me ndarësa të TM.

3.Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.7 PR 7 – PR 2 (kodi: 19000078)  në dy termine, nga 09:00- 09:10 dhe nga ora 12:50 -13:00.

Vendet: Një pjesë e Rr. Enver Maloku, një pjesë e Rr. Muharrem Fejza, pnjë pesë e Rr. Shaqir Igrishta.

Arsyeja: Përkrijimi i kushteve të punës pa tension dhe manipulim me ndarësa të TM.

4.Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 20/04[kV] Besart Mikullovci  (kodi: 11000078246) prej orës 09:00- 13:00.

Vendet: TSn Besart Mikullovci “MAB” shpk.

TS 20/04[kV] Ferki Haxhimehmeti “LIN-PROJEKT” shpk  (kodi: 11000078255) prej orës 09:00 – 13:00.

Vendet:TS  Ferki Haxhimehmeti “LIN-PROJEKT” shpk.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

1.Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) prej ores 10:00 – 14:00.

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas ZT.

Pejë

1.TS 110/10 kV  Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati  (kodi: 51000007) prej orës 11:00- 15:00 .

Vendet: Fshatrat: Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek, si dhe pjesë të rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardania 1,2 dhe 3.

Reklama

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Qyteti   (kodi: 40000001)  nga ora 09:00 -16:00.

Vendet: Qyteti (nje pjesë), Rr. Rexhep Bislimi, Rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria, Grupi i Bizneseve.

Arsyeja : Punime  sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

30.09.2022

Punime nga KOSTT

Pejë

1.Nga  TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TR 1 (J01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 – 15:00.

Vendet: Rrugët: Abedin Rexha, Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Ded Gjon Luli (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë),  Isa Boletini (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Maluzhganë (një pjesë), Marie Shllaku (një pjesë), Mehdi Morina (një pjesë), Mujë Krasniqi, Sheshi Mujë Krasniqi, Qendra Zejtare (një pjesë), Skender Rexhepi dhe një pjesë e rrugës Struga.

Fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjevik i Madh, Jashanicë, Jellovc, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siçevë dhe Ujëmirë, pjesë të fshatit Klinac, Fshati Dresnik, Cerovik, Dresnik, Gllarevë, një pjesë e Klinës, Çabiq, Rixhevë, Stapanicë dhe Zabergjë, 4 konsumatorë komercial në rrugën Haxhi Zeka dhe Fabrika e Farërave në Klinë, Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perçevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit nga KOSTT-i.

LAJME TË TJERA

“Isha para spitalit duke prit”, deputeti Rashit Qalaj në një rrëfim të rrallë për jetën private

Deputeti, Rashit Qalaj, ka rrëfyer dy momentet më të lumtura dhe ato më tē...

Melisa Lleshi: Dua ta adoptojë një fëmijë, ndoshta vitin tjetër

Melisa Lleshi është banorja më e re e Big Brother VIP Kosova. Reklama Ajo i është...

E konfirmuar: Ndërron jetë i dyshuari për plagosjen e dy grave në Fushë Kosovë

Ka ndërruar jetë Sabit Islami, i dyshuari për plagosjen e dy grave sot në...

Uzuni fantastik, shënon dy gola për Granadan

Granada ka shënuar fitore ndaj Andorras në kuadër të La Liga 2. Futbollisti shqitar, Myrto...

SHIKO MË SHUMË

“Isha para spitalit duke prit”, deputeti Rashit Qalaj në një rrëfim të rrallë për jetën private

Deputeti, Rashit Qalaj, ka rrëfyer dy momentet më të lumtura dhe ato më tē...

E konfirmuar: Ndërron jetë i dyshuari për plagosjen e dy grave në Fushë Kosovë

Ka ndërruar jetë Sabit Islami, i dyshuari për plagosjen e dy grave sot në...

Osmani uron presidentin e ri çek: Mezi pres të punojmë së bashku

Presidentja Vjosa Osmani ka uruar homologun e saj të ri çek, Petr Pavel, i...